Haaropvulling

Coiffure Leo Diercken - Antwerpen - Haaropvulling

Snel, eenvoudig en zeker!

Heeft u dun of weinig haar? Laat ons kapsalon u dan helpen met de haaropvullingen van Hairdreams Micro lines. Dit is een wereldwijd beschermd en gedeponeerd haarverdichtingssysteem dat de juiste oplossing is voor vrouwen met weinig haar boven op het hoofd. Het maakt niet uit of er te fijne, te dunne of te weinig haren aanwezig zijn, Hairdreams Micro Lines zorgt voor een fantastisch resultaat! En ja, zelfs bij een kale plek op het bovenhoofd is de Hairdreams volumetechniek de perfecte oplossing voor u!

Een microligne wordt semi permanent met warmtelas techniek, onzichtbaar, aan uw eigen haar vastgemaakt (eigen haar groeit gewoon verder) en blijft 4 tot 6 weken ter plaatse waarna het losgemaakt en herplaatst wordt. Een microligne by Hairdreams laat alle vormen van recreatie mogelijk en is wind bestendig. Komt in 3 formaten en is in de meeste gevallen binnen 24 uur leverbaar.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet contact op te nemen via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top