Haaropvulling

Succesvolle volumetechnieken

Heeft u dun of weinig haar? Wij helpen u graag verder met de haaropvullingen van Hairdreams Micro lines. Dit wereldwijd beschermde en gedeponeerde haarverdichtingssysteem biedt de ideale oplossing voor vrouwen met weinig hoofdhaar. Het maakt niet uit of er te fijne, te dunne of te weinig haren aanwezig zijn, Hairdreams Micro Lines zorgt hoe dan ook voor een fantastisch resultaat. Ook bij een kale plek op het hoofd is onze volumetechniek de perfecte oplossing voor u!

Een microligne wordt onzichtbaar en semi-permanent met warmtelas techniek aan uw eigen haar vastgemaakt. De microligne blijft 4 tot 6 weken ter plaatse, waarna het losgemaakt en herplaatst wordt. Uw eigen haar groeit intussen gewoon verder. Een microligne by Hairdreams laat alle vormen van recreatie mogelijk en is bovendien windbestendig. De haaropvullingen komen in 3 formaten en zijn meestal binnen de 24 uur leverbaar. 

Wenst u meer informatie over onze volumetechnieken of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.