HAIREXTENSIONS

Afwisseling en originaliteit dankzij hairextensions en make-overs

Hairextensions plaatsen is een kunst op zich. Daarom zijn de hairextensionstylisten bij Coiffure Diercken gecertificeerde kappers met ervaring. Houdt u van afwisseling en originaliteit, ook voor uw haar? Dan zijn de Hairdreams Hair Extensions ongetwijfeld iets voor u! Hair extensions zijn microlokken die aan uw eigen haar bevestigd worden. Deze herbruikbare lokken worden volgens dikte, lengte en kleur individueel voor u samengesteld. Hairdreams Hair Extensions kunnen gebruikt worden als opvulling, verlenging of beide. Verandert u zo nu en dan eens graag van look en houdt u van een heuse make-over? Ook dan kunt u beroep doen op onze hairextensions De hoge kwaliteit van deze 100 % natuurlijke haren laat toe om ze twee keer te hergebruiken. 

Wilt u nog sneller en gemakkelijker van look veranderen? Dan zijn de nieuwe Hairdreams Quickies ideaal voor u. De Hairdreams Quickies zijn:

  • zelfklevende, 4 cm brede filmstrips van vederlicht microvezel materiaal waaraan originele, echte haren van Hairdreams zijn bevestigd.
  • extreem plat, flexibel en belastbaar voor perfecte aanpassing aan de hoofdvorm, optimaal draagcomfort en extra natuurlijke, losse haarval.
  • mild en zonder technische apparatuur met minimale tijdsinspanning toe te passen, met unieke, extra fijne 2-kleurige strengen voor bijzonder briljante, natuurlijke kleureffecten.
  • haarkwaliteiten voor de strengste eisen:


- meervoudig te gebruiken (draagperiode = 6 - 8 weken)

- beproefde Hairdreams 5-sterren premium kwaliteit

- unieke, met de hand geselecteerde Hairdreams 7-sterren Special topkwaliteit*   
- allebei met Hairdreams kwaliteitsgarantie**


* Speciale bestelling

** Bij juiste verzorging garandeert Hairdreams een optimale haarkwaliteit voor de totale draagperiode. 

Dankzij voorgenoemde, innovatieve technieken garanderen we een perfecte, verzorgde snit. Het schitterende resultaat waarmee u huiswaarts keert zal steeds aan uw wensen voldoen! 

Wenst u meer informatie over onze extensions of onze metamorfoses? Wilt u alvast een afspraak maken? Aarzel dan niet contact op te nemen via onze contactpagina. Wij helpen u met plezier verder.